Graţia Sa Sankarshan Das Adhikari vizitează România

În acest sfârşit de săptămână îl avem ca invitat la programele noastre pe Graţia Sa Sankarshan Das Adhikari, discipol al lui Bhaktivedanta Swami Prabhupāda şi maestru spiritual în cadrul Societăţii Internaţionale pentru Conştiinţa de Kṛṣṇa. El este un practicant al bhakti-yoga de peste 36 de ani, călătorind în diverse zone ale lumii pentru a prezenta mesajul autorizat al Bhagavad-Gitei.

 

Sâmbătă, 22.05.2010, Graţia Sa Sankarshan Das Adhikari va susţine conferinţa cu titlul "Te-ai săturat de suferinţă? Încearcă soluţia realizării de sine", în Arad, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 17:00.

 

Duminică, 23.05.2010, de la ora 16:00, Graţia Sa Sankarshan Prabhu va lua parte la programul tradiţional din cadrul Societăţii Române pentru Conştiinţa de Kṛṣṇa, din Timişoara, str. C. Porumbescu, nr. 92. Din program:

- Muzică tradiţională
- Prezentare din întelepciunea Vedică urmată de discuţii
- Gustare vegetariană

Vă aşteptăm cu drag, într-o atmosfera plăcută şi prietenoasă în care putem discuta în profunzime despre cultura si civilizaţia vedică, despre cum putem aplica practic aceste învăţături în viaţa noastră pentru a atinge fericirea pe care fiecare dintre noi o caută.