Întrebări perfecte răspunsuri perfecte

Bob Cohen, un tânăr activist în misiunea Peace Corps din India, decide să viziteze niște compatrioți (membri ai Societății Internaționale pentru Conștiința de Kṛṣṇa) care încercau să stabilească o comunitate spirituală internațională lângă locul de naștere al lui Caitanya Mahaprabhu.

Spre surpriza sa, este invitat să se întâlnească cu fondatorul și liderul spiritual al mișcării Hare Kṛṣṇa, Grația Sa Divină A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda.

Pentru câteva zile, într-o colibă, lângă malul Gangelui, Bob îi pune lui Śrīla Prabhupāda toate întrebările legate de spiritualitate la care se putea gândi. Conversațiile lor au fost înregistrate și mai apoi au fost transcrise.

„Întrebări perfecte răspunsuri perfecte” a fost tradusă în mai mult de patruzeci de limbi și a devenit una dintre cele mai populare introduceri în filosofia conștiinței de Kṛṣṇa în multe țări.

Pentru a afla mai multe detalii despre cărţile prezentate, vă rugăm să ne transmiteţi un mesaj folosind formularul din secţiunea Contact.